maandag 28 mei 2018

Roze

Hallo blogmaatjes,

Na een heerlijk weekend gaan we nu weer beginnen aan een nieuwe week met van alles op het programma.

Maar eerst mijn kaart! 


Met de Die'sire mallen van Crafter's Companion heb ik de label aan de voorkant en binnenin de kaart gemaakt.Hobbycentrum Leenen dank jullie wel voor deze leuke set. Meer idee├źn volgen!

Wat een gedoe over de privacyverklaringen. Mijns inziens is dit niet op ons blog van toepassing. Zie onderstaand citaat uit de AVG:


AVG citaat
(18)   “Deze verordening is niet van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens door een natuurlijke persoon in het kader van een louter persoonlijke of huishoudelijke activiteit die als zodanig geen enkel verband houdt met een beroeps- of handelsactiviteit. Tot persoonlijke of huishoudelijke activiteiten kunnen behoren het voeren van correspondentie of het houden van adresbestanden, het sociaal netwerken en online-activiteiten in de context van dergelijke activiteiten. Deze verordening geldt wel voor verwerkingsverantwoordelijken of verwerkers die de middelen verschaffen voor de verwerking van persoonsgegevens voor dergelijke persoonlijke of huishoudelijke activiteiten.”

….
Artikel 2, lid 2

Materieel toepassingsgebied


1.    “Deze verordening is van toepassing op de geheel of gedeeltelijk geautomatiseerde verwerking, alsmede op de verwerking van persoonsgegevens die in een bestand zijn opgenomen of die bestemd zijn om daarin te worden opgenomen.

2.    Deze verordening is niet van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens:
a)  in het kader van activiteiten die buiten de werkingssfeer van het Unierecht vallen;
b) door de lidstaten bij de uitvoering van activiteiten die binnen de werkingssfeer van titel V, hoofdstuk 2, VEU vallen;
c)  door een natuurlijke persoon bij de uitoefening van een zuiver persoonlijke of huishoudelijke activiteit;
d) door de bevoegde autoriteiten met het oog op de voorkoming, het onderzoek, de opsporing en de vervolging van strafbare feiten of de tenuitvoerlegging van strafrechtelijke sancties, met inbegrip van de bescherming tegen en de voorkoming van gevaren voor de openbare veiligheid.”


Met dank aan Rechtshulp-Eindhoven.

Het is jammer als mensen stoppen met hun hobbyblog door de komst van de AVG. Dit kan niet de bedoeling zijn van de wetgever!

Een fijne week!

Crealiefs, Caroline13 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kaart, en leuk model!
  Er is inderdaad nog veel onduidelijkheid over de privacywet. Ik heb het in ieder geval op mijn blog staan. En was ook niet van plan om te stoppen, veel te leuk:-)
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie kaart Caroline.
  Het is inderdaad jammer als mensen stoppen met bloggen hierdoor of uit angst een boete te krijgen.
  Groetjes, Veerle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Caroline,
  ik weet ook niet of het nu wel of niet moet, Je hebt een prachtige kaart gemaakt,met de mooie set stansen,
  Ansx
  ..en bij Ali..zoeken..zoeken..en geduld hihi..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke kaart Caroline. En het is inderdaad een gedoe rond die avg.
  Ik heb het zekere voor het onzekere genomen.
  En stoppen hierdoor? Nooit, hihi.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kaart in zachte kleuren Caroline. Heel mooi gedaan. En stoppen met bloggen doe ik niet hoor, ik vind het veel te gezellig ;P Er zijn inderdaad al diverse (challenge-)blogs gestopt. Jammer , echt jammer.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kaart heb je gemaakt! Roze is altijd een zachte romantische kleur, vind ik.
  En ja die AVG, ach net als Nicolette heb ik een privacyverklaring op mijn blog gezet, maar ik denk dat het zo'n vaart niet zal lopen. Volgens mij weet niemand precies hoe het zit. De een zegt wel en de ander niet. Ik mak me er niet zo druk om.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige kaart Caroline, super mooi ! Ja, een heel gedoe met die privacy, ik heb voor alle zekerheid maar iets op mijn blog gezet, maar het is inderdaad "slechts" een hobby. Groetjes, Enny

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi kaartje en ook ik heb geen idee wat die AVG betreft. groetjes Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Op zoek naar een voorbeeld van zo'n gevouwen kaart kom ik bij jou terecht! Wat maak je leuke kaarten, dus ben ik volger geworden. Zeker een drukte over de AVG, ook ik geloof niet dat dit voor ons als hobbyisten van toepassing is. Groetjes, Ela

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke kaart in dit model. Groot gelijk heb je rond die privacywetgeving! Wat een gedoe. Heb het er maar opgezet, maar vind het eigenlijk een beetje vergaand. Groetjes, Gina

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie. Ik lees ze met veel plezier!
Crealiefs, Caroline